Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a spânzurat la doar câteva zile după ce s-a înscris la facultate – VIDEO

0 2.994

Avea tot viitorul în față, sprijinul familiei și o dorință de afirmare, însă a ales să-și încheie socotelile cu viața la doar câteva zile după ce s-a înscris la facultate.

Un tânăr în vârstă de 17 ani din localitatea clujeană Vișagu, comuna Săcuieu, și-a pus capăt zilelor duminică dimineața, fiind găsit de către tatăl acestuia la doar câteva ore după ce se spânzurase.

Tânărul trecea printr-o perioadă de depresie, spun rudele acestuia, după o perioadă dedicată intens învățăturii. Adolescentul tocmai luase nota 8,70 la examenul de Bacalaureat, care i-a permis să se înscrie la facultate dorită, în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Provenea dintr-o familie bună, trăise în Spania alături de părinți până în clasa a VII-a, după care a revenit în țară și s-a dedicat învățăturii pentru a recupera materia pierdută în toți anii precedenți. A reușit să se facă remarcat prin rezultate bune la școală, dar perioada examenului de Bacalaureat a fost una foarte solicitantă pentru el.

Părinții acestuia bănuiesc că adolescentul a clacat în fața presiunii tocmai după ce a trecut examenele maturității, iar joia trecută s-a înscris la facultate. Rudele tânărului nu exclud ca acesta să fi suferit și ceva dezamăgiri în dragoste, fapt pentru care a ales să-și pună capăt zilelor.

Duminică dimineața tânărul a rămas singur acasă, în locuința familiei din localitatea Vișagu, însă la prânz când tatăl lui s-a întors acasă l-a găsit spânzurat de un copac. Medicii de pe ambulanță, sosiți de urgență la fața locului, nu au avut ce face decât să constate decesul, tânărul fiind mort de câteva ore.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a determina ce l-a împins pe adolescent la acest gest fatal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More