Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a stins din viață adjunctul inspectorului șef al IJJ Bistrița-Năsăud

0 46

Adjunctul inspectorului șef al Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, Alexa Toderel, a trecut în neființă, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

”Cu adânc regret vă informăm faptul că domnul colonel Alexa Toderel, a decedat sâmbătă, 17 octombrie a.c., din cauze naturale, în urma unui infarct miocardic.

Toți cei care l-au cunoscut și doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face cu ocazia funeraliilor cu onoruri militare, care vor avea loc marți 20 octombrie a.c., de la ora 12.00, la Capela Mortuară a Cimitirului Bistrița, din strada Tărpiului, nr. 2.”

Colonel Alexa Toderel s-a născut la data de 21 mai 1965.

În anul 1992 a absolvit cursurile Institutului Politehnic Cluj-Napoca — Facultatea de Electronică și Telecomunicații și în anul 2009 a absolvit cursurile Facultății de Drept ale Universității Ecologice — București.

În anul 2002 a absolvit cursurile postuniversitare ale Universității Politehnice București — Facultatea de Electronică și Telecomunicații și ale Academiei de Poliție ‘Al. I. Cuza’ — Centrul de Studii Postuniversitare București, disciplina management.

A fost angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne încă din anul 1994, iar din 1999 a fost încadrat în Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

A ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef din noiembrie 2009.

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud transmite condoleanțe familiei îndurerate și greu încercate, prietenilor și apropiaților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.