Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a stins din viață adjunctul inspectorului șef al IJJ Bistrița-Năsăud

0 88

Adjunctul inspectorului șef al Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, Alexa Toderel, a trecut în neființă, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

”Cu adânc regret vă informăm faptul că domnul colonel Alexa Toderel, a decedat sâmbătă, 17 octombrie a.c., din cauze naturale, în urma unui infarct miocardic.

Toți cei care l-au cunoscut și doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face cu ocazia funeraliilor cu onoruri militare, care vor avea loc marți 20 octombrie a.c., de la ora 12.00, la Capela Mortuară a Cimitirului Bistrița, din strada Tărpiului, nr. 2.”

Colonel Alexa Toderel s-a născut la data de 21 mai 1965.

În anul 1992 a absolvit cursurile Institutului Politehnic Cluj-Napoca — Facultatea de Electronică și Telecomunicații și în anul 2009 a absolvit cursurile Facultății de Drept ale Universității Ecologice — București.

În anul 2002 a absolvit cursurile postuniversitare ale Universității Politehnice București — Facultatea de Electronică și Telecomunicații și ale Academiei de Poliție ‘Al. I. Cuza’ — Centrul de Studii Postuniversitare București, disciplina management.

A fost angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne încă din anul 1994, iar din 1999 a fost încadrat în Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

A ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef din noiembrie 2009.

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud transmite condoleanțe familiei îndurerate și greu încercate, prietenilor și apropiaților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More