Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a stins din viață Vasile Țîra, directorul Clubului Copiilor Dej

0 1.881

Clubul Copiilor Dej este în doliu, după decesul celui care a fost director al instituției timp de 28 de ani. Vasile Țîra a trecut la cele veșnice azi, la vârsta de doar 55 de ani.

Vestea trecerii în neființă a celui care a fost directorul Clubului Copiilor Dej a șocat întreaga comunitate dejeană, dar, mai ales, pe cei care l-au cunoscut și îndrăgit.

”Cu regret, anunțam ca a plecat dintre noi prof. ȚÎRA VASILE, cel care a fost 28 de ani director la CLUBUL COPIILOR DEJ și coordonator al cercului de Fizica aplicată. Un coleg deosebit care a reprezentat cu mândrie instituția, un model de urmat pentru toți colegii și un profesor dedicat care și-a pus amprenta asupra elevilor pe care i-a îndrumat. Un om de valoare cum rar mai găsești, care ne-a părăsit mult prea timpuriu. Va rămâne veșnic in inimile noastre și ne vom aminti cu drag de dansul. Sincere condoleanțe!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Clubul Copiilor Dej.

”Astăzi a încetat din viață Vasile Țîra, la vârsta de 55 de ani. A fost cel mai bun fiu, soț, părinte, prieten și coleg. A fost un OM de la care toate cunoștințele au primit o vorbă bună, un sfat, un sprijin sau un ajutor atunci când au avut nevoie. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, este mesajul publicat de Daniela Țîra, soția regretatului profesor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More