Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a stins Nadia, dejeanca bolnavă de leucemie, mamă a doi copii

0 13.628

Nadia Maria, o tânără mamă a doi copii din Dej s-a stins din viață în această dimineață într-o clinică din Cluj-Napoca.

Nadia a fost diagnosticată cu leucemie la începutul acestui an.

Femeia a început brusc să se simtă rău, a avut febră mare mai multe zile la rând, iar când starea de sănătate i s-a agravat s-a dus la medic. După mai multe tratamente cu antibiotice, analizele efectuate la spital i-au dat verdictul crunt: leucemie mieloidă, diagnosticată în 23 ianuarie 2019.

Dejeanca a fost nevoită să lase totul, serviciu chiar și familie, pentru a începe imediat tratamentul, deși ruptura de copiii ei, în vârstă de 20 și 8 ani, o sfâșie în permanență.

Încă din primăvara acestui an familia acesteia, prietenii și cunoscuții și-au unit forțele în demararea și derularea numeroaselor campanii umanitare, prin care solicitau ajutorul semenilor în vederea donării de sânge.

Tratamentul dureros la care a fost supusă, evoluția bolii și chimioterapia i-au măcinat însă organismul, iar la începutul săptămânii trecute starea de sănătate a Nadiei s-a agravat. În ciuda eforturilor medicilor de a o ajuta și a o menține în viață, inima femeii a cedat în această dimineață și s-a stins pe patul de spital.

Înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 13, în cartierul Ocna Dejului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More