Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a tras cortina peste Electric Castle 2014 – FOTO/VIDEO

0 120

Electric Castle Festival - Ziua 4 (1)

Petrecerea a continuat în același ritm frenetic și în ultima zi de Electric Castle, ca și în primele trei zile ale festivalului de la Bonțida. Miile de petrecăreți nu s-au dat bătuți de oboseală și au rezistat eroic pentru ultimele concerte programate duminică.

După-amiaza a început într-un ton liniștit, cu orchestra clujeană Notes&Ties, care a interpretat în fața electricilor vrăjiți câteva coloane sonore ale unor filme celebre.

În scurt timp însă, mulțimea așezată pe iarbă s-a ridicat în picioare, pentru că pe scenă au urcat cei de la Șuie Paparude. Ca și în prima ediție Electric Castle, Șuie a făcut senzație și a creat o atmosferă cu adevărat electrizantă.

Programul Castelului Electric a continuat la main stage cu un show de zile mari oferit de Kraak & Smaak. Muzică live de cea mai bună calitate, interpretare fără cusur și distracție cât cuprinde, toate au fost ingredientele care au pregătit concertul următorului cap de afiș al festivalului.

Australianul Dub FX a adunat cel mai mare număr de electrici în fața scenei principale. Nimeni nu s-a gândit că a doua zi trebuie să meargă la serviciu sau la școală, studenții au uitat că este sesiune și toți au gustat din plin muzica unică a lui Dub FX, care nu a dezamăgit.

La celelalte scene ale festivalului, petrecerea a continuat. Sute de electrici, pasionați de reggae și de relaxare au ales zona de chillout, alți mai zbenguiți din fire s-au dezlănțuit la Dance Garden, în timp ce iubitorii de muzică electronică pură s-au înghesuit pentru o ultimă noapte de vis la The Mill. O scenă aparte a fost cea de la The Stables, unde trei DJ au mixat în același timp pentru un public purtător de căști. La intrare, fiecare participant a primit o pereche de căști wireless, prin intermediul căreia putea selecta ce DJ vrea să asculte. Astfel, fiecare s-a distrat cu muzica lui, fără să-i deranjeze pe cei din jur.

S-a tras cortina peste Electric Castle 2014, un eveniment pentru care zeci de mii de oameni au așteptat cu sufletul la gură un an de zile, cam cât mai au de așteptat cu aceeași dorință electrică pentru ediția a treia. Numărătoarea inversă a început pentru Electric Castle 2015.

https://www.facebook.com/album.php?fbid=742855002443936&id=467241263338646&aid=1073741888

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More