Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a trezit cu hoțul în casă. Făptașul a devenit violent și a reușit să fugă

0 476

O femeie s-a trezit cu hoțul în casă. Acesta a reușit să scape, bruscându-și victima.

Conform unui comunicat IPJ Cluj la data de 13 septembrie a.c., poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale Huedin au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani din oraşul Huedin, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Tânărul respectiv, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15:30 a fost surprins într-o locuinţă de pe strada B.N. Antal din oraşul Huedin, de către proprietara acesteia. Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a folosit forţa fizică împotriva femeii pe care a împins-o, aceasta căzând pe jos în interiorul locuinţei, a luat cheile de la uşa de acces şi a încuiat partea vătămată în casă părăsind locul faptei. Ulterior comiterii faptei, partea vătămată a sesizat organele de poliţie reclamând şi sustragerea unor bijuterii din locuinţă.

Poliţiştii Compartimentului Judiciar Huedin au reuşit în urma investigaţiilor efectuate, identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite a fi prezumtivul autor al faptei. La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat  în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More