Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a ales cu dosar penal pentru comiterea unui furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate

0 129

Polițiștii bistrițeni au fost sesizați ieri cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o societate comercială, de pe raza municipiului Bistrița, un cablu, expus spre vânzare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60 lei.

Patrula ajunsă la fața locului, formată dintr-un polițist și un jandarm, a identificat cu operativitate un bărbat, de 39 ani, din Livezile, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii vă reamintesc că mărfurile expuse în unitatea dumneavoastră comercială sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenția infractorilor care vă pot deposeda de aceste bunuri, dacă nu puneți în practică măsurile de siguranță prevăzute de lege!

Polițiștii vă informează că, în conformitate cu art. 2 din  Legea nr. 333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor:

  • Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile naţionale, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizaţii care deţin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora.

 

FOARTE IMPORTANT!

În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt sau ați luat la cunoștință despre săvârșirea unei infracțiuni de furt, anunţaţi organele de poliţie la numărul unic de urgenţă 112, apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar şi public, indiferent că aveţi sau nu credit ori cartelă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More