Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a aruncat de la etajul 10 al Spitalului de Urgenţă și a murit pe loc la impactul cu solul

0 517

Un bărbat a murit sâmbătă după ce s-a aruncat de la etajul 10 al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş” din Baia Mare. Bărbatul nu era internat în spital, însă nu se ştie nici dacă se afla în vizită la un pacient, spune directorul unităţii spitaliceşti, Vasile Pop.

Directorul spitalului a declarat pentru News.ro că bărbatul în vârstă de 41 de ani a escaladat un geam de la etajul 10 al clădiri, de unde s-a aruncat, murind pe loc la impactul cu solul.

Vasile Pop a precizat că bărbatul nu era internat în spital, însă nu poate confirma nici dacă era în vizită la un pacient. El a mai spus că este posibil ca bărbatul să fi avut anumite probleme psihice.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol, sâmbătă, de la etajul X al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

„În urma impactului cu solul bărbatul a decedat. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în Baia Mare, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat oficialul citat, adăugând că este posibil ca victima să fi suferit anumite afecţiuni psihice.

O echipă de criminalişti din cadrul IPJ Maramureş se află la Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru cercetări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More