Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au ales cu ani de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

0 208

Doi bărbați, unul de 55 de ani și unul de 46, au de executat pedepse cu închisoarea de până la doi ani pentru că au încălcat regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au în grijă siguranța circulației pe drumurile publice și astfel nu tolerează abaterile de la regimul circulației dat fiind faptul că au loc din ce în ce mai multe evenimente care se termină în mod tragic. În această ordine de idei forțele polițienești au dus la bun sfârșit mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Așadar un băimărean, de 55 de ani, şi-a pierdut libertatea pentru o perioadă de 2 ani şi şase luni, iar un sighetean, de 46 de ani, va sta după gratii doi ani. Poliţiştii au pus ieri în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii, emise de instanţă pe numele celor doi. Cei doi condamnaţi au fost încarceraţi şi depuşi după gratii în vederea executării pedepselor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More