Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au bătut țiganii pe terasă la Kaufland. Doi au fost reținuți de polițiștii dejeni la marginea pădurii

1 926

Mai multe persoane au provocat un scandal uriaș în parcarea supermarketului Kaufland din Dej, doi dintre scandalagii fiind reținuți de polițiștii dejeni.

Conform IPJ Cluj, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 26 și 37 de ani, din municipiul Dej, respectiv comuna Leordina, județul Maramureș, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În jurul orei 14.40, în cursul aceleiași zile, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale, în parcarea unui supermarket din municipiu.

La locul indicat s-au deplasat autospeciale ale poliției, mai multe persoane fiind legitimate și conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor și clarificării situației.

Bărbații în cauză au părăsit respectiva locație înainte de sosirea polițiștilor, însă au fost depistați la scurt timp. Aceștia au fost depistați într-o tabără clandestină organizată de mai mulți romi la marginea pădurii Bungăr, în spatele zonei Competrol.

Doi dintre bărbații participanți la scandal, un bărbat de 26 de ani și unul de 37 de ani, au fost reținuți de oamenii legii.

Din datele rezultate în urma verificărilor, aceștia ar fi adresat amenințări și ar fi provocat scandal pe o terasa situată în parcarea supermarketului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Remus spune

    Cred ca trebuie sa va cereti scuze fata de toti Romi. Ia-ți facut tigani. Sunt sigur ca scuzele vor fi acceptate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More