Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au certat şi l-a înjunghiat cu un cuţit în piept

0 170

cutit injunghiat crima omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din 21 august 2013, ora 14.00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul C. C. I, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori au rezultat următoarele:

În seara zilei de 20 august 2013, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, situat în cătunul V.N. din localitatea B., pe fondul unui conflict spontan, a încercat să suprime viaţa părţii vătămate D.I., căruia i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona pieptului, cauzându-i leziuni care i-au pus în pericol viaţa.

În cursul cercetărilor au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului C. C. I, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a acţionat cu discernământ.

În cauză cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Precizăm că, începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More