Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au certat şi l-a înjunghiat în piept. Victima se află în spital

0 36

cutit injunghiat crima omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul M.N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori au rezultat următoarele:

Învinuitul M.N., în ziua de 08 septembrie, în jurul orelor 15.30, în timp ce se afla în locul numit „Dâmbul Mocirii” de pe raza localităţii Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, pe fondul unei altercaţii care a avut-o cu partea vătămată C.Ş., i-a aplicat acesteia o lovitură cu cuţitul în zona toraco-abdominală, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus în pericol viaţa. Partea vătămată C.Ş. a fost internată pentru a i se asigura tratament de urgenţă în cadrul unei unităţi sanitare.

În cursul cercetărilor au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului Mureşan Nicolae, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a acţionat cu discernământ.

În cauză cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More