Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au dat drept coșari și au lăsat o femeie fără 1200 de lei

0 113

Doi bărbați sunt cercetați pentru furt calificat. S-au dat drept coșari și au plecat din casa unei femei cu 1200 de lei.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 16 februarie, un bărbat, de 74 ani, din Năsăud a sesizat Poliția despre faptul că în timp ce era doar soția sa acasă, au venit persoane necunoscute care s-au recomandat a fi coșari și care i-ar fi furat suma de 1200 lei din buzunarul unei haine aflată într-una dintre încăperile locuinței.

Astfel, polițiștii năsăudeni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar în cadrul cercetărilor, ieri, 19 martie, au identificat un bărbat, de 33 ani, din Ormeniș, județul Brașov, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști, iar suma de bani reclamată ca fiind sustrasă a fost predată persoanei păgubite. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More