Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au dat lupte grele la Dej, la prima ediție a Cupei Firekick. Senzația a fost Gala de kickbox și MMA ”Suprem Night Fight” – VIDEO

0 168

Sala Sporturilor din Dej a fost luată cu asalt sâmbătă, la prima ediție a Cupei Firekick la kickboxing, competiție organizată de Clubul Firekick-Boxing Gherla. Senzația serii a constituit-o însă gala Suprem Night Fight, 11 meciuri de kickboxing și MMA în cușcă.

După ce vineri a avut loc cântarul oficial, sâmbătă dimineață luptători din toate colțurile țării s-au duelat în cușca instalată pe parchetul Sălii Sporturilor din Dej. Reprezentanți ai unor cluburi sportive de renume în luptele de contact din România, sportivii amatori au luptat până la ultima picătură de transpirație pentru trofeele și diplomele puse la bătaie de organizatori.

Ziua s-a încheiat însă într-o manieră spectaculoasă cu gala Suprem Night Fight, aflată la prima ediție. Luptători de prestigiu din țară și din străinătate s-au bătut până la epuizare, spre deliciul unui public extrem de numeros și entuziasmat.

Paul Florean, președintele clubului organizator Firekick-Boxing Gherla, a adus la Dej și invitați de prestigiu, printre aceștia aflându-se Sandu Lungu ”Muntele Bihorului” sau jandarmul clujean Adrian Petre, recordman mondial la flotări în dosul palmei, care a avut și un moment demonstrativ în care și-a arătat abilitățile.

În cușcă au urcat sportivi de la diverse categorii de greutate, gala cuprinzând și două meciuri extrem de spectaculoase în care s-au pus în joc centuri, una dintre ele fiind cucerită de sportivul gherlean Cristian Brejan.

Pentru a ține publicul în atmosfera de mare competiție, organizatorii au introdus în program și două momente demonstrative de lupte libere, cu sportivi juniori de la CSS Viitorul, dar și un scurt concert de muzică rap susținut de Vatos G, un tânăr din Gherla.

Cel mai așteptat moment al Suprem Night Fight l-a reprezentat meciul gherleanului Izidor Bunea. Acesta a intrat în cușcă pe ritmurile de hip-hop, la microfon aflându-se dejeanul Ozy de la Trupa Mossad. Izidor Bunea și-a învins adversarul în doar câteva zeci de secunde, fiind aplaudat în picioare de sutele de spectatori aflați în tribune.

La finalul galei, spectatorii au avut ocazia să urce și ei în cușcă, în cadrul unei ședințe foto cu Izidor Bunea și ceilalți sportivi.

Întregul eveniment a fost nu doar unul reușit, dar și spectaculos, aspect remarcat și de către Paul Florean, cel care a organizat și coordonat cel mai frumos eveniment sportiv de lupte de contact pe care l-a găzduit Dejul vreodată. În interviul acordat pentru Someșeanul.ro la final, Paul Florean a ținut să mulțumească tuturor sportivilor pentru dăruirea cu care au luptat și pentru gradul ridicat de spectacol pe care l-au creat, a mulțumit publicului senzațional, dar și autorităților locale de la Dej și Gherla pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More