Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au dus la ceruri. Trei tineri au murit după Untold Festival, unul spânzurat și două fete în urma unui accident

0 1.167

luminatie gherla 2014-5

Cel mai mare festival de muzică al Clujului, Untold Festival, poate adăuga la lista de statistici și trei pierderi de vieți omenești. Trei tineri care au participat la festivalul clujean n-au mai ajuns acasă, pierzându-și viața.

Primul caz a fost al tânărului din Baia Mare, găsit spânzurat în centrul Clujului imediat după prima noapte de Untold Festival.

Acestui caz i s-a alăturat, din nefericire, un altul, și acesta deosebit de grav. Un accident de circulație a curmat viața a două adolescente, care se întorceau acasă cu mașina de la Untold Festival.

Accidentul a avut loc luni, 3 august, în dimineața de după încheierea festivalului. Patru tineri din județul Sălaj se întorceau spre casă de la Untold Festival, însă, pe raza localității sălăjene Cizer, în jurul orei 6 dimineața, tânărul șofer a scăpat mașina de sub control, iar autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod.

La volan se afla Virgil Popa, un tânăr de 19 ani din Șimleu Silvaniei, iar martorii spun că acesta ar fi ațipit la volan, fiind extrem de obosit după cele patru zile și nopți de petreceri la Cluj-Napoca. Deși era epuizat fizic, tânărul s-a urcat la volan și a călcat prea tare pedala de accelerație, iar tragedia nu a putut fi evitată.

Lângă el în mașină, pe scaunul din dreapta, se afla Mihaela Biriș, o tânără de 18 ani din Șimleu Silvaniei, care a murit pe loc în urma impactului devastator.

O altă tânără de 19 ani, din Nușfalău, Olivia Drăgan, care stătea pe bancheta din spate la momentul accidentului, a supraviețuit doar șase zile. Aceasta a fost transportată în stare critică la spital, suferind răni puternice în zona capului, însă în urma unei intervenții chirurgicale, trupul acesteia a cedat, iar duminică s-a stins și ea.

O adolescentă de 16 ani, Olimpia P., care era și ea pe bancheta din spate, a suferit răni în zona picioarelor, fiind supusă mai multor intervenții chirurgicale ortopedice la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca, starea acesteia fiind în afara oricărui pericol.

Cel care a scăpat cel mai ușor din acest teribil accident este șoferul de 19 ani, care a fost externat din spital după doar câteva zile. Acum, acesta trebuie să trăiască toată viața cu conștiința încărcată de decesul celor două prietene, urmând să fie cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More