Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au finalizat lucrările de asfaltare la Dej, în cadrul proiectului european

0 49

Asfaltarea celor 23 de străzi, pe o lungime de 26 km, din cadrul proiectului european de modernizare străzi, s-a  încheiat duminică, 20 decembrie, cu strada Jichişului, unde au fost efectuate ultimele intervenţii de turnare a asfaltului.

În următoarea perioadă, pe străzile din cadrul întregului proiect, acolo unde mai este nevoie, vor fi executate lucrări de montare a parapetelor, rigole de scurgere, trotuare şi vor fi efectuate marcajele corespunzătoare.

A fost o mobilizare totală, s-a pus mult suflet, s-a lucrat şi în zilele de sâmbătă şi duminică, timpul a fost favorabil şi iată că am ajuns aproape la finalizarea marelui proiect de modernizare străzi. Asfaltarea este încheiată, au fost folosite peste 100000 tone asfalt, produs şi distribuit, aici la Dej, de firma care a câştigat licitaţia, Samus Construcţii. Retuşurile la proiect, avem posibilitatea să le realizăm până în luna iunie, a anului viitor, însă mulţumirea mea, este că într-un timp atât de scurt, 1 an şi 3 luni, am reuşit să modernizăm cele 23 de străzi din cadrul proiectului, un lucru atât de dorit şi aşteptat de dejeni”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More