Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au îmbătat împreună, iar apoi şi-a furat prietenul de pahar

0 49

alcool-beat

Ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lechinţa au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 de către numitul C.V.D. din Sîngeorzu Nou cu privire la faptul că vecinului său, Ş.I., în vârstă de 60 de ani i-a fost furată suma de 5.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în seara zilei de 01 februarie 2014 bărbatul în vârstă de 60 de ani s-a deplasat la locuinţa numitei C.O. în vârstă de 54 de ani din aceeaşi localitate, unde se afla şi numitul D.A. în vârstă de 36 de ani, din Sîngeorzu Nou, consumând toţi trei băuturi alcoolice.

Ş.I. s-a dezbrăcat de haina în care avea suma de 5.000 de lei, pe care a aşezat-o pe un pat, ulterior observând că îi lipsesc banii. Persoana vătămată i-a solicitat lui D.A. să îi înapoieze banii, ocazie cu care bărbatul de 36 de ani a exercitat asupra acestuia agresiuni fizice.

Faţă de numitul D.A. cercetările continuă de către Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean şi Postul de Poliţie Comunal Lechinţa sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More