Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au instalat semafoare noi la Dej

7 247

semafor1_50598800

După ce centrul orașului a fost împânzit de semafoare, municipalitatea a decis instalarea unor semafoare noi și la intersecția cu podul peste Someș, la ieșirea din Dej spre BistrițaBaia Mare.

Semafoarele au fost instalate la intersectia strazilor I.P. Reteganu-Libertatii si Piata 22 Decembrie, avand ca scop fluidizarea circulatiei in zona (podul peste Somes), avand in vedere ca interesctia cuprinde un drum national-european.

Sistemul de semaforizare va functiona in intervalul orar 07.00-22.00, iar pe timpul noptii pe culoarea galbena intermitenta.

„Tinand cont de faptul ca este o zona intens circulata, am luat hotararea, impreuna cu comisia de sistematizare a circulatiei, de a interveni prin dirijarea semaforizata a circulatiei. Am tinut cont si de doleantele conducatorilor auto, care au sesizat frecvente blocaje in trafic”, a precizat primarul municipiului Dej, Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More