Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au luat la bătaie în centrul Becleanului. Doi au ajuns la spital

0 59

bataie

O altercație produsă sâmbătă între patru persoane din Beclean a degenerat. Doi dintre bătăuși au ajuns la spital, după un scandal în centrul orașului.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beclean, în timp ce efectuau sâmbătă serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu despre faptul că într-o parcare auto, situată în apropierea unui local din Beclean, între patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 de ani şi 44 de ani, toţi patru din oraş, a survenit o altercaţie.

În urma altercaţiei, doi dintre aceştia, respectiv un tânăr, de 29 de ani, şi un altul, în vârstă de 31 de ani, ar fi suferit leziuni corporale, care au necesitat transportarea acestora la Spitalul orăşenesc Beclean, ulterior fiind transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea de către unul dintre participanţii la respectiva altercaţie, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ţinând cont de gravitatea leziunilor corporale suferite şi de evoluţia stării de sănătate a celor două persoane vătămate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din lovire sau alte violenţe în tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Prin ordonanţa emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 28 decembrie 2014 acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More