Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au luat la harță cu poliția din cauza băuturii. Trei persoane reținute

0 190

Cinci persoane au fost imobilizate în urma unei intervenții, dintre care trei bărbați au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii publice.

Poliţiştii au fost sesizaţi, la data de 8 iunie a.c., în jurul orei 22:00, să intervină în zona unui local public din Aghireşu-Fabrici, județul Cluj, unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La faţa locului, poliţiştii au identificat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice şi care au devenit recalcitranţi la vederea organelor de poliţie. Pentru menţinerea ordinii publice, la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia poliţiştilor de acţiuni speciale.

În urma intervenţiei, 5 persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei oraşului Huedin pentru lămuriri. Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 34 de ani, din Cluj-Napoca şi Aghireşu-Fabrici, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cei în cauză fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, aceştia adresând şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor care au intervenit la faţa locului.

La data de 10 iunie a.c., reprezentanţii parchetului au dispus faţă de bărbaţi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More