Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-au riscat cu numere false de înmatriculare şi au fost prinşi

0 59

politia

Ieri, ora 11,10, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, l-au depistat pe C. Dragoş de 41 ani, din municipiul Iasi, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autovehicul cu numărul fals de înmatriculare prin Piata Lucian Blaga din mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, autoturismul fiind neînmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

*Tot ieri, ora 19:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda l-au depistat pe P. Radu Vasile de 32 ani, din Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Constructorilor din mun. Turda, autoturismul fiind neînmatriculat şi având aplicate numere de înmatriculare false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More