Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a dat singur de gol. Un urmărit național a căzut în plasa jandarmilor clujeni

0 38

sediu diicot cluj

Urmărit național pentru că avea de executat condamnări la închisoare, un tânăr de 31 de ani s-a prezentat singur la DIICOT Cluj pentru a afla care este stadiul urmăririi sale.

”Vineri, 6 februarie, în jurul orei 10.00, s-a prezentat la sediul D.I.I.C.O.T. Cluj un tânăr care dorea să afle anumite informații referitoare la un dosar. Jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj, aflat în serviciu la instituția menționată mai sus, i-a solicitat tânărului un act de identitate. Datorită comportamentului suspect al persoanei, jandarmul a procedat și la verificarea acesteia în baza de date a Jandarmeriei.

Cu această ocazie, subofițerul de serviciu la sediul D.I.I.C.O.T. Cluj a depistat faptul că persoana din fața sa nu era decât un urmărit național pentru sâvârșirea unor infracțiuni și care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate”, precizează IJJ Cluj într-un comunicat.

Jandarmul clujean l-a reținut pe tânăr și a solicitat sprijinul colegilor din echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj.

M.D., de 31 de ani, din localitatea Poieni, jud. Cluj, avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru furt calificat și o pedeapsă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de acces fără drept la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare fără drept, sentințe definitive emise de instanțele clujene.

Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea tânărului lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More