Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a înecat în râul Someș, la câteva sute de metri de casă – FOTO/VIDEO

0 60

Tragedie imensă pentru o familie din localitatea clujeană Livada, unde un bărbat, dispărut de acasă în această dimineață, a fost găsit ulterior înecat în râul Someșul Mic.

Potrivit rudelor bărbatului, acesta a plecat dimineața de acasă cu treburi. Văzând că nu se mai întoarce acasă după câteva ore, familia acestuia a intrat în alertă și a început să-l caute, întrebând de el prin vecini. Împreună cu aceștia, rudele bărbatului au demarat o amplă acțiune de căutare.

Până la urmă, rudele bărbatului au anunțat și autoritățile, care au fost alertate că bărbatul s-ar putea să se fi înecat în Someș.

Acolo l-au și găsit rudele bărbatului, care l-au scos din apă înainte să sosească pompierii dejeni, care au intervenit la fața locului. Salvatorii l-au scos pe bărbat la mal, însă acesta era deja decedat, astfel că nu s-au mai demarat proceduri de resuscitare.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului Gherla, pentru efectuarea necropsiei. Aici, medicii legiști vor stabili cauzele care au dus la decesul bărbatului. Pe fir au intrat și polițiștii criminaliști care au demarat și vor continua cercetările în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More