Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a recunoscut în imaginile publicate în presă și a returnat un bun găsit într-o farmacie

0 826

O femeie bănuită de infracțiunea de furt, pentru identificarea căreia polițiștii bistrițeni au solicitat sprijinul populației, s-a recunoscut în imaginile publicate în presă și s-a prezentat singură la poliție. Aceasta și-a însușit un bun găsit într-o farmacie, un carnețel cu bani în el pe care îl uitase altă persoană.

„Ca urmare a difuzării cazului în mass-media, persoana în cauză s-a prezentat la Poliție, și-a recunoscut fapta și a restituit paguba persoanei vătămate”, a transmis IPJ Bistrița.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au instrumentat un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat la data de 25 august, dosarul deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”.

În cadrul cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 august a.c., o femeie și-ar fi uitat un carnețel cu notițe și suma de 500 de lei, în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Bistrița, în apropierea ghișeului. Ulterior, o altă femeie care a intrat în farmacie ar fi sustras carnețelul și suma de bani.

Cea din urmă a fost căutată de polițiști, care apoi au dat publicității fotografia acesteia pentru a putea fi identificată. Femeia s-a prezentat ulterior la poliție și a recunoscut că a luat carnețelul și suma de bani, returnându-le persoanei vătămate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More