Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

S-a redeschis târgul de animale de la Dej

0 68

Primăria Municipiului Dej anunţă redeschiderea târgului de animale de pe strada Sălciilor. În această perioadă  târgul este deschis  zilnic, inclusiv sâmbătă, iar persoanele care achiziţionează miei, au posibilitatea să îi sacrifice în cadrul punctului de sacrificare autorizat din incinta târgului.

În cadrul obiectivului au fost realizate lucrări de modernizare prin amenajarea unui punct de sacrificare cu dotările necesare, a fost reamenajat pavilionul administrativ, cabinetul medicului veterinar, suprafaţa a fost împrejmuită şi amenajate grupuri sociale.

„Târgul de animale de la Dej este unul  cu tradiţie, cea mai mare afluenţă înregistrându-se în perioada premergătoare sărbătorilor. Am decis reamenajarea lui pentru ca activitatea de comercializare şi sacrificare să se desfăşoare în condiţii optime. Lucrările au fost finalizate pentru ca locaţia să poată fi utilizată în perioada dinaintea sărbătorilor Pascale, iar acum cei care vor cumpăra miei pentru Paști îi vor putea sacrifica în târgul de animale”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More