Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a spânzurat în cimitirul satului

0 57

spanzuratNew

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea maramureșeană Nănești, comuna Bârsana, a fost găsit spânzurat în această dimineață în cimitirul satului.

Un bărbat care se afla în această dimineață în cimitir a făcut macabra descoperire. Acesta l-a găsit pe bătrân spânzurat de creanga unui copac din cimitir și a alertat imediat autoritățile.

Ajunși la fața locului, medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul bătrânului. Polițiștii, în schimb, au declanșat cercetările la fața locului, dar și împrejurările în care bărbatul a ajuns în cimitir.

Potrivit localnicilor, bătrânul nu este la prima tentativă de a-și pune capăt vieții. Sătenii din Nănești au fost îngroziți la auzul veștii că vecinul lor a ales să se sinucidă tocmai în cimitir. Aceștia spun că bărbatul trecea mereu prin acea zonă, aleea din cimitir fiind, de altfel, și drumul lui zilnic spre casă. De această dată nu a mai ajuns acasă. Tot vecinii spun că bărbatul locuia cu sora lui și nu a fost niciodată căsătorit. Avea probleme psihice, iar în ultima perioadă era tot mai abătut.

Cadavrul acestuia a fost preluat de către cei de la Medicină Legală și transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii nu au găsit urme de violență pe trupul bătrânului, astfel că au concluzionat că acesta s-a sinucis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More