Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a surpat pământul sub el. Un bărbat din Livada a căzut în puțul pe care-l săpa

0 23

Eveniment înspăimântător pentru un tânăr de aproximativ 30 de ani din localitatea clujeană Livada. Acesta a fost înghițit de pământ după ce s-a surpat solul sub el.

Bărbatul lucra miercuri seara în gospodărie. Săpa un puț pentru a face o fântână, însă instabilitatea solului din acea zonă putea să ducă la consecințe tragice.

La un moment dat, în timp ce-și săpa fântâna în spatele curții, pământul s-a surpat sub bărbat iar acesta a fost îngropat de viu.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, la fața locului au intervenit pompierii de la Dej și o ambulanță cu medic de la Gherla. Până la sosirea pompieriilor mai multi vecini au sărit în ajutorul bărbatului reușind să-l degajeze pana la umeri, pompierii  sosiți ulterior au reușit să-l scoată pe tânăr de sub pământ, victima fiind conștientă și cooperantă, fiind predată ulterior pe mâna medicilor. Aceștia l-au transportat la spitalul din Gherla, pentru investigații medicale amănunțite.

Bărbatul este în afara oricărui pericol și se poate spune că a fost extrem de norocos că a scăpat cu viață în urma acestui incident.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.