Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a surpat pământul sub el. Un bărbat din Livada a căzut în puțul pe care-l săpa

0 93

Eveniment înspăimântător pentru un tânăr de aproximativ 30 de ani din localitatea clujeană Livada. Acesta a fost înghițit de pământ după ce s-a surpat solul sub el.

Bărbatul lucra miercuri seara în gospodărie. Săpa un puț pentru a face o fântână, însă instabilitatea solului din acea zonă putea să ducă la consecințe tragice.

La un moment dat, în timp ce-și săpa fântâna în spatele curții, pământul s-a surpat sub bărbat iar acesta a fost îngropat de viu.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, la fața locului au intervenit pompierii de la Dej și o ambulanță cu medic de la Gherla. Până la sosirea pompieriilor mai multi vecini au sărit în ajutorul bărbatului reușind să-l degajeze pana la umeri, pompierii  sosiți ulterior au reușit să-l scoată pe tânăr de sub pământ, victima fiind conștientă și cooperantă, fiind predată ulterior pe mâna medicilor. Aceștia l-au transportat la spitalul din Gherla, pentru investigații medicale amănunțite.

Bărbatul este în afara oricărui pericol și se poate spune că a fost extrem de norocos că a scăpat cu viață în urma acestui incident.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More