Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

S-a trezit cu un șarpe de jumătate de metru în cada de baie

0 242

sarpe baie

Experiență traumatizantă pentru o tânără de 18 ani din Bistrița, care aseară s-a trezit cu un șarpe uriaș în cadă, în timp ce făcea baie.

Tânăra a intrat aseară în cadă, iar după ce a intrat cu picioarele în apă a observat un șarpe de aproximativ o jumătate de metru. Îngrozită, tânăra a început să țipe, un vecin fiind cel care a sărit în ajutorul ei. Bărbatul a aruncat un prosop peste șarpe și l-a capturat apoi într-un vas.

Fata a sunat la 112, la locuința acesteia fiind trimis un echipaj de jandarmi, care a constatat că cele reclamate sunt reale și a chemat pompierii.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Bistrița, șarpele este unui de acvariu, are între 35 și 40 centimetri lungime și a fost preluat de reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa.

Deocamdată nu se ştie cum a ajuns şarpele în cada de baie. Este posibil să fi scăpat dintr-un acvariu deținut de vreun locatar al blocului, sau să fi fost aruncat pe geamul de la baie în cadă, având în vedere că locuința se află la parterul blocului.

Tânăra era în afara oricărui pericol, având în vedere că este vorba despre un șarpe de porumb, inofensiv pentru oameni. Totuși, sperietura a fost una groaznică, având în vedere că șarpele de porumb seamănă foarte bine cu șarpele cu clopoței, care este unul foarte periculos și veninos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More