Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a urcat la volan fără permis. La control a prezentat un permis fals, cu numele fratelui său

0 268

Un bărbat din Finteuşu Mic circula nestingherit folosindu-se de un permis fals, ce avea datele de identificare ale fratelui său. El a fost depistat de poliţişti şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de fals, uz de fals şi conducere fără permis.

În timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier pe DN 1C, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Recea. Bărbatul aflat la volan a prezentat poliţiştilor actul său de identitate şi un permis emis pe numele unei alte persoane.

În urma examinării permisului de conducere, poliţiştii au constatat că acesta nu este prevăzut cu elementele de securitate necesare permiselor de conducere valabile. Astfel, s-a constatat că permisul prezentat poliţiştilor era unul fals şi conţinea datele de identificare ale fratelui persoanei în cauză, care de altfel, este deţinător legal de permis, precizează comunicatul IPJ Maramureș.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, fals şi uz de fals.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More