Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a zguduit pământul la Bonțida. Bonobo și DJ Shiver show la Electric Castle – FOTO/VIDEO

0 72

Electric Castle Festival - Ziua 3 (1)

A treia zi de festival Electric Castle a fost una cu adevărat incendiară la Bonțida. Electricii s-au adunat mai mulți ca niciodată, iar show-ul a fost la cote electrizante.

Două zile de festival electric nu au obosit deloc petrecăreții, care s-au înarmat cu beri multe la bord, poftă de distracție și zbenguială pentru încă o zi de neuitat.

Scena principală a festivalului a oferit sâmbătă seara două momente electrizante. Primul a fost Bonobo cel care a urcat electricii pe noi culmi ale dansului și muzicii electronice, pentru ca după miezul nopții DJ Shiver să ofere un show plin de culoare, lasere, artificii, confetti și muzică electronică de cea mai bună calitate.

Publicul a fost în delir, s-a dansat în permanență și nimeni nu s-a mișcat din fața scenei.

Și în celelalte zone ale festivalului, la scenele secundare, distracția i-a ținut în priză pe cei prezenți. La moară (The Mill) a fost arhiplin, la grajduri (The Stables) asemenea, pentru ca la scenele exterioare de reggae sau la ”grădina dansului” să se țopăie continuu, fără ca electricii să predea armele.

Chiar și la food-court a fost plin, la miezul nopții fiind mai greu să găsești un colțișor unde să înfuleci niște mici sau cârnăciori cu cartofi.

Iar pentru duminică, ultima zi de Electric Castle (din păcate), se anunță lucruri și mai mărețe. Șuie Paparude și Dub FX sunt așteptați cu sufletul la gură de electricii neobosiți.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.742243569171746.1073741887.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More