Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a zguduit pământul în prima seară de sărbătoare la ”Zilele Dejului”. Muzica hip-hop a făcut legea – FOTO/VIDEO

0 348

Zilele Municipiului Dej au debutat în forță vineri seara, cu, probabil, cea mai tare petrecere din toate timpurile care a avut loc în centrul orașului. Mii de dejeni au luat parte la sărbătoare, iar muzica hip-hop a răsunat din boxe până în toate colțurile orașului.

Onoarea de a deschide seria de concerte a avut-o solista dejeană Andreea Socaci, care a avut darul de a încălzi atmosfera și a-i atrage pe spectatori mai aproape de scenă.

În fața dejenilor au urcat apoi pe scenă Kiddy și Seso, într-un moment de veritabil hip-hop dejean, cu piese cunoscute publicului din Dej ascultător de muzică rap.

Trupa Knock-out a schimbat ritmurile pe muzică rock, pentru a satisface și gusturile iubitorilor de alt fel de genuri muzicale, însă petrecerea s-a mutat din nou pe beat-uri de hip-hop odată cu apariția pe scenă a lui Senpai, un alt tânăr din Dej aflat pe drumul ascensiunii muzicale.

Atmosfera a devenit tot mai incandescentă odată cu concertul susținut de trupa dejeană Mossad, reunită în efectiv complet după mai mulți ani de absență de pe scena Zilelor Dejului. Alături de cei de la Mossad (Ozy, Nato și K9), pe scenă a reapărut și Kiddy, într-un incendiar moment de hip-hop de calitate, pentru ca apoi publicul să izbucnească în urale la startul concertului Vescan.

Mii de spectatori s-au înghesuit în fața scenei fredonând în continuu muzica lui Vescan, care a fost extrem de comunicativ cu publicul, a interacționat cu spectatorii, iar la un moment dat chiar a coborât de pe scenă printre fani.

Așa cum era de așteptat, la concertul BUG Mafia a fost moarte de om. Cei de la Poliția Locală și Jandarmerie au făcut cu greu față mulțimii de fani care au vrut să ajungă până la baza scenei, iar atmosfera la concert a devenit explozivă. Până la ora 1 noaptea cei trei componenți ai trupei BUG Mafia au ținut spectatorii în priză la concert, fiind rechemați de trei ori pe scenă de fanii hipnotizați, care nu-și doreau să se mai termine concertul. Până la urmă, seara explozivă de la Zilele Dejului s-a încheiat cu o prelungită sesiune foto și de autografe, cei de la BUG Mafia acceptând să stea de vorbă cu fanii lor cei mai înfocați, care i-au așteptat în spatele scenei.

Sâmbătă, Zilele Municipiului Dej continuă cu alte evenimente și concerte de mare clasă. De la ora 16:00 dejenii sunt așteptați cu spectacole de karate, dans modern, de societate, si recitaluri de muzică pop, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu” Dej, trupa „Jaars, Clubul Latino Angels, trupa „Hross,  ReBeLe, trupa „Delir”, Marin şi Petra Grad, trupa „Black Out”, Diana Moceanu-Bucşa, duetul „L&M”, trupa „Mist”.

De la ora 21:00, vor susține concerte: Alina Eremia, Jo, Randi şi Voltaj.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1177303895665709.1073742273.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More