Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Să stați cuminți acolo, în Hri***** mă-*** astăzi!” Cum face ordine șoferul unui microbuz școlar

0 328

Un șofer de microbuz școlar a fost surprins în timp ce urla la elevii pe care îi transporta. Acesta ar fi fost nervos pentru că școlarii îi stricau scaunele microbuzului.

Cei de la Adevărul prezintă cazul unui șofer de microbuz școlar, șofer surprins în timp ce încerca să facă ordine între elevi. El a intrat în ochii jurnaliștilor după ce a fost înregistrat în timp ce urla la mai mulți elevi de clasa a V-a, elevi pe care îi transporta cu microbuzul școlar. Filmulețul a fost postat pe rețelele de socializare, iar efectul s-a făcut simțit imediat, șoferul fiind sancționat de către conducerea școlii.

Scena s-a petrecut în timp ce elevii din Poienile de sub Munte, județul Maramureș, erau transportați la școala din localitatea vecină, Repedea. Cuvintele șoferului sunt mai mult decât grăitoare: „Să staţi cuminţi aicea. Hri***** mă-*** astăzi! Nu înţelegeţi odată, să staţi cuminţi aicea? Staţi odată cuminţi acolo! În curtea şcolii nu sunteţi cuminţi, dar aici staţi cuminţi, măi!”. Ieșirea sa este pusă pe seama faptului că elevii stricau scaunele microbuzului.

Potrivit celor de la Adevărul, șoferul conduce microbuzul şcolar din anul 2011 şi, din declarațiile directorului unităţii şcolare, el se află la prima abatere. „Am luat măsurile necesare. Şoferul a primit o mustrare verbală şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să rotesc şoferii între ei. Am înţeles că era nervos că elevii stricau scaunele. Nu se vor mai întâmpla astfel de situaţii” a declarat directorul școlii pentru cei de la Adevărul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More