Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV | Sala plină la Take Ianke și Cadâr – FOTO/VIDEO

0 143

Take Ianke si Cadar DSC00190 (Medium)

Piesa de teatru Take Ianke și Cadâr s-a bucurat de o sală plină la Centrul Cultural Arta din Dej. Eforturile organizatorilor au fost până la urmă răsplătite și comedia semnată de Victor Ion Popa a beneficiat de un public pe măsură.

Dacă în primă fază spectacolul a trebuit reprogramat din cauză că nu s-au vândut bilete, a doua încercare a organizatorilor a fost un succes, asta și pentru că evenimentul a fost mai bine mediatizat, iar biletele s-au vândut și în școli.

Spectatorii s-au bucurat de o comedie savuroasă, au râs și s-au simțit bine preț de aproape două ore, în timp ce actorii au beneficiat pe parcursul evoluției lor pe scenă, dar mai ales la final de aplauze călduroase.

Spectacolul a fost organizat prin agenția “Catalonia” în regia lui Ovidiu Cosac și din distribuție au făcut parte actorii de la Teatrul Național din Cluj-Napoca: Bogdan Rădulescu în rolul lui Ionel, Diana Roșca (Ana), Petre Băcioiu (Take), Gabriel Chirea (Ianke) și Stelian Roșian (Cadâr). De asemenea, în alte roluri au jucat juca Lucia Wanda Toma (Tanța) și Emanuel Petran (Ițic).

Mult mai bine se desfășura evenimentul dacă scena pe care s-a jucat comedia era una adecvată și nu una improvizată, actorii fiind nevoiți să evolueze în fața cortinei. Există totuși promisiuni din partea municipalității că lucrurile se vor rezolva și la Centrul Cultural Arta din Dej și că dejenii vor avea parte de o Casă de Cultură așa cum trebuie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More