Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sala Polivalentă din Cluj se va numi BT Arena timp de cinci ani

0 247

Sala Polivalentă din Cluj, cea mai mare din România, cu o capacitate de 10.000 de locuri, va purta denumirea BT Arena pentru următorii cinci ani.

Decizia a fost aprobată, marți, de Consiliul Local Cluj-Napoca, iar Banca Transilvania va achita suma de 600.000 de euro în următorii cinci ani.

Cea mai mare sală de sport din țară va purta numele BT Arena în următorii cinci ani, în urma negocierilor purtate de Banca Transilvania și Consiliul Local Cluj-Napoca, care s-au concretizat, marți, cu o decizie. Suma pe care o va plăti banca pentru denumirea sălii este de 600.000 de euro și va fi defalcată în următorii cinci ani, scrie News.ro.

Conducerea sălii clujene anunța încă din vara acestui an că este în căutarea unui partener pentru o denumire comercială.

În urma deciziei de marți, sigla BT va fi amplasată în interiorul, dar și exteriorul sălii, precum și în mai multe spații publicitare.

BT Arena a fost extinsă în această vară până la 10.000 de locuri pentru a putea găzdui meciurile grupei C din cadrul Eurobasket2017. În cei trei ani de când a fost dată în folosință au mai avut loc numeroase evenimente sportive majore (Campionatul European de gimnastică, întâlniri de FedCup și Davis Cup la tenis, competiții internaționale de arte marțiale, meciuri ale echipelor naționale de handbal sau de cupe europene la baschet etc), dar și concerte de anvergură.

Banca Transilvania susține sportul clujean de ani buni, cele mai vizibile parteneriate ale sale fiind cu FC Universitatea la fotbal, respectiv cu campioana la baschet, U BT.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More