Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj – 400 de amenzi în trei zile

0 91

Polițiștii sălăjeni au organizat patru acțiuni ce s-au lăsat cu amenzi usturătoare.

Potrivit IPJ Sălaj, între 20-22 aprilie, polițiștii au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate patru acțiuni și s-a intervenit la 43 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin apelul de urgență.

În urma activităților, au fost constatate 25 de infracţiuni, din care şapte la regimul circulației rutiere. Nouă au fost contra patrimoniului, iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, polițiștii au aplicat 480 de sancţiuni contravenţionale, din care 384 au fost la regimul circulației rutiere, 54 la Legea privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 42 au constituit alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 67530 lei. Totodată, polițiștii au reținut, pentru diferite abateri de la normele rutiere, 27 permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More