Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj: Actualul prefect, propunerea PNL pentru postul de subprefect

0 96

Actualul prefect al judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, este propunerea PNL pentru funcţia de subprefect, care le revine liberalilor, conform negocierilor purtate în cadrul alianţei de guvernare.

„Mâine (luni n.r.), conducerea naţională a PNL va valida şi nominaliza propunerea filialei PNL Sălaj pentru funcţia de subprefect al judeţului, în persoana domnului Virgil Ţurcaş, actualul prefect al Sălajului, o persoană a cărui probitate morală şi profesională a fost demonstrată pe deplin în ultimul an, o perioadă extrem de complicată în contextul epidemiologic generat de pandemia cu noul coronavirus”, se arată într-o informare de presă remisă, duminică, de PNL Sălaj.

UDMR l-a nominalizat pe inspectorul şcolar general adjunct Dari Toma pentru funcţia de prefect, iar USR-PLUS încă nu a desemnat o persoană pentru a doua funcţie de subprefect.

De asemenea, liberalii precizează că în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de sâmbătă, format din preşedinţii filialelor judeţene şi membrii BEx, au fost aprobate propunerile pentru secretarii de stat şi demnitarii cu rang de secretar şi subsecretar de stat.

PNL Sălaj a avut două propuneri, aprobate cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Judeţean din luna ianuarie 2021, care au fost votate şi de către membrii BPN.

„Astfel, alături de încă 70 de liberali din alte judeţe şi municipiul Bucureşti care vor fi desemnaţi de Guvern în poziţii naţionale, Sălajul va fi reprezentat de Bogdan Ilea, decanul Baroului Sălaj, care va ocupa postul de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, şi de Paul Maghiu, aflat la al doilea mandat de consilier judeţean şi fost director de cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului, ca vicepreşedinte al Institutului Naţional de Statistică”, se mai arată în informare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More