Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj: Adolescent înjunghiat chiar de mama lui. Femeia a fost reținută

0 5.605

Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat tocmai de mama sa, o femeie de 41 de ani din localitatea Horoatu Crasnei. Femeia a fost reținută de polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban.

Joi, 16 februarie a.c., la ora 21.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, o persoană a fost înjunghiată.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că, pe fondul unui conflict spontan şi a unei stări conflictuale mai vechi, un tânăr de 18 ani, ar fi fost înjunghiat în omoplatul drept, cu un obiect tăietor înţepător, de mama sa, o femeie de 41 de ani, din localitatea Horoatu Crasnei.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauză, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban au reținut-o, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj pe femeia de 41 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de violenţă în familie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More