Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj – Bătrân omorât din cauza unei bucăți de pământ

0 387

Un bărbat a fost pus sub arest preventiv după aproape 5 luni de la comiterea unei infracțiuni. Acesta ar fi luat la bătaie un bătrân, care ulterior a decedat.

Conform celor de la Adevărul, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat preventiv ieri, 13 martie 2019, pentru infracțiunile de loviri cauzatoare de moarte şi violare de domiciliu. Arestul s-a aplicat după cinci luni de la comiterea faptei.

Astfel, potrivit sursei citate, agresorul, din comuna sălăjeană Fildu de Jos, în 23 octombrie 2018, ar fi pătruns, cu un prieten, în gospodăria unor vecini în vârstă de 78, respectiv 84 de ani. I-au luat la bătaie pe cei doi din cauza unor neînțelegeri legate de un teren. Scandalul ar fi pornit de la faptul că agresorii primiseră spre folosinţă de la vecinii lor un teren, pe care proprietarii au anunţat, ulterior, că vor să îl vândă. Supărați peste măsură de hotărârea bătrânilor, cei doi bărbaţi au decis să se răzbune. Astfel, în urma loviturilor primire, vârstnicul a ajuns la spital şi a decedat două săptămâni mai târziu.

Zilele trecute, notează tot cei de la Adevărul, procurorii au stabilit că există legătură de cauzalitate între loviturile încasate şi decesul victimei. În aceste condiţii, miercuri, 13 martie, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a unuia dintre agresori, demers admis de către instanţă. Soluţia poate fi atacată în termen de 48 de ore.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More