Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj: Dacian Cioloș, echipa de candidați și programul de guvernare

0 51

Dacian Cioloş ca propunere a PNL pentru funcţia de prim ministru, echipa de candidaţi pentru alegerile parlamentare şi programul de guvernare sunt cei trei piloni pe care organizaţia judeţeană Sălaj a liberalilor îşi fundamentează campania electorală, potrivit liderului judeţean Lucian Bode, informează Agerpres.

„Avem până în acest moment parte de o campanie frumoasă, liniştită, o campanie centrată pe acţiuni din casă în casă, în care militanţii noştri promovează trei vectori importanţi, vectori pe care noi ne-am fundamentat această campanie electorală. (…) Aceştia sunt cei trei piloni pe care noi ne fundamentăm campanie electorală pe judeţul Sălaj: Dacian Cioloş, echipa PNL şi programul de guvernare, încă o dată subliniez, programul de guvernare „Reclădirea naţională”, un program care are în centrul politicilor liberale cetăţeanul”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

Liderul liberalilor a precizat că, în opinia sa, Dacian Cioloş, propunerea PNL pentru funcţia de prim ministru, va însemna foarte mult pentru judeţul Sălaj.

„Sunt convins că după patru ani cu Cioloş la Palatul Victoria Sălajul nu va mai fi cel mai sărac judeţ din Transilvania, aşa cum este după 12 ani de administraţie PSD-istă la nivelul judeţului”, a adăugat sursa citată.

În ceea ce priveşte echipa PNL Sălaj pentru alegerile parlamentare, Lucian Bode a amintit că media de vârstă a candidaţilor este de 45 de ani, el caracterizând-o ca pe o echipă tânără, integră şi profesionistă.

PNL Sălaj îl are în fruntea listei la Camera Deputaţilor pe deputatul Lucian Bode, iar la Senat pe avocatul Bogdan Ilea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More