Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj: Două școli închise și 31 de localități afectate de inundații

0 152

inundatii_apa_mare_61550800

Un număr de 31 de localități din județul Sălaj sunt afectate de inundații, în urma ploilor căzute în noaptea de marți spre miercuri, mai multe persoane fiind evacuate din locuințe de echipele de intervenție ale ISU Sălaj. Două școli au fost închise din cauza inundațiilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sălaj, Lucian Andrei Jacodi, nouă persoane din localitatea Surduc au fost evacuate din locuințe, iar școlile din Cheud și Chieșd au fost închise.

„Un număr de 31 de localități din județul Sălaj sunt afectate de inundații, în urma ploilor înregistrate în noaptea de marți spre miercuri. Din cauza pericolului de inundare, au fost închise două școli din localitățile Cheud și Chieșd, unde elevii nu merg miercuri la cursuri. De asemenea, au fost evacuate nouă persoane din localitatea Surduc”, a declarat Jacodi.

Echipaje ale ISU Sălaj intervin încă din cursul nopții în localitățile afectate de inundații, intervenția acestora continuând pe tot parcursul zilei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More