Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj: Patru hoţi şi patru şoferi băuţi, prinşi de poliţişti

0 55

HOTi

Poliţiştii sălăjeni au avut serios de muncă în minivacanţa de Paşte. Aceştia au prins patru hoţi în doar 5 zile. Tot oamenii legii au identificat patru şoferi care au urcat băuţi la volan.

►În data de 1 mai 2013, poliţiştii Secţiei de Poliţie Zalău au fost sesizaţi, de către M. Jozsef, prin apelul unic de urgenţă 112, despre  faptul că, în timp ce se afla într-un bar din Gîrceiu, L. Ioan, 42 ani, i-a furat o bicicletă, în valoare de 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

►În data de 2 mai 2013, S. Gavril, din Zalău, a sesizat prin apelul unic 112, faptul că un tânăr i-a sustras o bicicletă din scara blocului. La scurt timp după comiterea furtului, poliţiştii de siguranţă publică l-au prins pe b-dul Mihai Viteazu, în zona ISU Sălaj, pe V. Augustin, 29 ani, din Pericei. Bicicleta a fost recuperată şi restituită reclamantului.

►În data de 3 mai 2013, poliţiştii din Hereclean s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara precedentă, L. Petru, 30 ani, din Panic, a intrat, prin forțarea sistemului de închidere, într-o magazie ce aparține Primăriei Hereclean, de unde a sustras un aparat de sudură. Prejudiciul, în valoare de 800 lei, a fost recuperat.

►În data de 5 mai 2013, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, de către I. Iosif, din Zalău, cu privire la  faptul că, în jurul orei 21.35, în timp ce se deplasa pe strada Dumbrava, o persoană necunoscută s-a apropiat din spate şi i-a sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat suspectul de furt: T. Sorin, 23 ani, din Zalău, iar telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

De asemenea, oamenii legii au identificat mai mulţi şoferi care au urcat băuţi la volan:

►În data de 2 mai 2013, poliţiştii Biroului Rutier Zalău l-au identificat pe Z. Adrian, 44 ani, din Zalău, care conducea un autoturism pe b-dul M. Viteazu, având o îmbibaţie alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►În data de 4 mai 2013, poliţiştii de ordine publică l-au identificat pe Ş. Alin, 29 ani, din Cuzăplac, care conducea un autoturism pe strada Gh. Doja din Zalău, având o îmbibaţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►În data de 5 mai 2013, poliţiştii Secţiei de Poliţie Nuşfalău au oprit în trafic, în localitatea Valcău de Jos, un autoturism condus de C. Roland, 38 ani, din Plopiş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar la textarea cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►În data de 6 mai 2013, poliţiştii rutieri din Şimleu Silvaniei l-au depistat în trafic pe B. Istvan, 32 ani, din Pericei, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More