Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălaj – Situația la zi a pandemiei de coronavirus

0 337

Instituția Prefectului Sălaj transmite ultimele noutăți în ceea ce privește epidemia de coronavirus la nivelul județului. Redăm comunicatul prefecturii.

În județul Sălaj, astăzi, 13 aprilie 2020, se află în carantină 248 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 865 persoane. Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.

Poliţiştii din Sălaj au continuat să acţioneze, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanţelor Militare.

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști locali și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale, au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, dar și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare/carantină în cazul a 307 persoane. În perioada de referinţă, polițiștii au aplicat 510 sancțiuni contravenționale, în valoare de 846765 lei.

Și jandarmii salajeni au aplicat, la acest sfârșit de săptămână, 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 121000 lei.

Reamintim tuturor cetăţenilor că nerespectarea legislaţiei în vigoare atrage consecinţe de natură contravenţională sau penală şi că necunoaşterea legii nu îi exonerează de răspundere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More