Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălăjeancă, urmărită național pentru înșelăciune, prinsă în flagrant

0 1.412

O tânără de 24 de ani, din județul Sălaj, căutată pentru infracțiunea de înșelăciune, a fost prinsă și reținută tocmai în Sibiu.

Conform Agerpres.ro, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, în municipiul Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au prins şi reţinut o femeie în vârstă de 24 de ani, bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, complicitate la infracţiunea de înşelăciune, respectiv complicitate la tentativa de înşelăciune, fapte săvârşite prin metoda ACCIDENTUL.

Se pare că în seara zilei de 13 septembrie a.c., în jurul orei 22:30, o sibiancă în vârstă de 70 de ani, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a prezentat a fi medic şi care i-a comunicat femeii că fiul acesteia a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit răni grave şi are nevoie de foarte mulţi bani pentru investigaţii medicale.

Banii, 5.000 de lei, urmau să fie preluaţi de la uşa apartamentului femeii de către „asistenta” aşa zisului medic. Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, care desfăşurau activităţi specifice pe raza municipiului Sibiu, au reuşit prinderea femeii care urma să ridice banii, o tânără în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sălaj. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la înşelăciune.

Totodată, din datele şi informaţiile deţinute la nivelul SIC Sibiu, s-a stabilit că tânăra ar fi fost implicată în săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda ACCIDENTUL, în municipiul Sibiu. Femeia a fost reţinută 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, faptă înregistrată la data de 10.08.2018, complicitate la tentativă de înşelăciune, înregistrată la data de 17.08.2018, complicitate la tentativă de înşelăciune, înregistrată la data de 13.09.2018.

De asemenea, cu ocazia prinderii în flagrant s-a constatat ca persoana în cauză este urmărită naţional, pe numele său fiind emis mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Constanţa, 4 ani inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More