Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălăjeanul cercetat pentru proxenetism pus sub control judiciar. 7 tinere exploatate

0 663

Bărbatul reținut acum aproape o săptămână pentru proxenetism a fost pus sub control judiciar. Alături de alți doi bărbați ar fi exploatat sexual 7 tinere. Au fost identificați peste 500 de clienți ce au beneficiat de serviciile sexuale oferite de cele 7 tinere.

Ziarul adevărul.ro notează că bărbatul din județul Sălaj, reținut la data de 22 iunie 2018 pentru proxenetism, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile alături de alte două persoane, din județul Buzău.

În urma cercetărilor s-a stabilit că aceștia au exploatat pentru munci sexuale un număr de 7 tinere de pe raza județelor Buzău și Hunedoara. Sălăjeanul s-ar fi ocupat de cazarea fetelor, în timp ce un alt bărbat era cel care le transporta, iar un al treilea ar fi avut și el rol în căutarea de imobile pentru ca fetele să își presteze serviciile, dar și rolul de a încasa banii clienților.

Activitatea celor trei s-a desfășurat pe raza mai multor orașe printre care și Bistrița, Zalău, Buzău și Sighișoara. Până la momentul actual polițiștii au identificat un număr de aproape 500 de clienți ce au apelat la fetele exploatate de aceștia, pentru sume între 100 și 200 de lei.

Mai multe puteți citi și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More