Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălăjeni cercetați pentru braconaj piscicol. Prinși cu peste 20 de kilograme de pește pe albia unui pârâu din Dej

0 383

Patru persoane au fost prinse în flagrant cu peste 20 de kilograme de pește din specia mreană și clean. Sunt cercetați pentru braconaj piscicol de către polițiștii dejeni.

Poliţiştii Compartimentului Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei municipiului Dej au identificat, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.20, pe albia pârâului „Valea Salcă” din municipiul Dej, un grup de patru bărbaţi care pescuiau deşi în această perioadă este prohibiţie.

În urma controlului efectuat de către poliţişti, asupra bărbaţilor a fost găsită cantitatea de 20 de kilograme de peşte din specia clean şi 3 kilograme de peşte din specia mreană. Peştele a fost predat reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv – Club de Vânătoare Dej.

Bărbaţii, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 40 de ani, toţi din comuna Poiana Blenchii, judeţul Sălaj, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „pescuitul prin orice metode al reproducătorilor în perioadă de prohibiţie și distrugerea icrelor embrionate de pește în zonele de reproducere naturală” faptă, prevăzută și pedepsită de O.U.G. 23/2008.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More