Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălăjeni trimiși în judecată pentru fals în declarații. Au vrut să fenteze carantina

0 291

Şapte persoane din Sălaj care au revenit din Italia în luna martie au fost trimise în judecată pentru fals în declaraţii.

Şapte persoane din Sălaj care au revenit din Italia în luna martie au fost trimise în judecată pentru fals în declaraţii după ce, la trecerea frontierei, au declarat că vin din Olanda, pentru a nu fi plasate în carantină, transmit cei de la Agerpres.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că la data de 27 martie, inculpaţii (…) s-au întors toţi din Italia, declarând în fals la Punctul de trecere a Frontierei Borş, prin completarea unor declaraţii vamale false, că s-au întors din Olanda şi nu din Italia, pentru a nu fi duşi în carantină şi pentru a putea beneficia doar de măsura izolării la domiciliu, se arată înr-o informare de presă dată publicităţii joi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Potrivit sursei citate, pentru cei şapte s-a dispus trimiterea în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, cazul urmând să fie judecat, în primă instanţă, la Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More