Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălajul, sub amenințarea zăpezii. Trafic blocat pe Meseș și pe calea ferată

0 61

Prima ninsoare căzută a creat serioase probleme în privința traficului rutier și feroviar și în Sălaj, unde mai multe drumuri sunt blocate, iar circulația feroviară este blocată din cauza unui copac căzut pe linii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13.30), în judeţul Sălaj, traficul

feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 412, între staţiile de cale ferată Zalău şi Mirşid, la kilometrul feroviar 104+600 de metri, din cauza unui brad care a căzut pe firele de telecomunicaţii.

De asemenea, mai mulți șoferi au raportat pe rețelele de socializare, încă de dimineață, faptul că circulația rutieră este blocată pe Meseș din cauza unor autotrenuri care nu mai pot urca și au rămas oprite pe marginea carosabilului.

Cozile de autoturisme, la urcare, se întind pe mai mulți kilometri. Cu toate că utilajele de deszăpezire au ieșit pe teren încă de dimineață, viscolul readuce zăpada pe carosabil, provocând pericole pentru participanții la trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More