Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Salariile angajaților din Primăria Dej, dezbătute azi în ședința Consiliului Local

0 191

Consilierii locali dejeni sunt convocați azi în ședința ordinară a lunii august, una în care pe prima poziție a ordinii de zi se află proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor funcționarilor publici și personalului contractual din Primăria Dej.

Ședinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de  2 august  2017, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dej și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dej.

2. Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în contractul de delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă și Canalizare.

3. Proiect de hotărâre privind aprobare P.U.Z. în Municipiul Dej , str.Ștefan Odobleja.

4. Proiect de hotărâre privind mandatarea doamnei Rus Claudia ca reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Dej în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății “ Transurb” S.A. pentru negocierea și aprobarea obiectivelor și indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari și a Planului de administrare al Consiliului de administrație.

5. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More