Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălile de culturism și fitness s-ar putea deschide după 15 iunie

1 300

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Ministrul Tineretului și Sportului, dar și mai mulți reprezentanți ai sălilor de fitness și culturism au avut o întrevedere pentru a discuta redeschiderea acestei nișe sportive.

Astfel, potrivit lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, sălile de forță s-ar putea deschide după data de 15 iunie.

Părerea mea personală, nu are legătură cu ceea ce transmit autorităţile, este că e posibil ca după 15 iunie să fie deschise aceste săli. A fost un grup de oameni de afaceri care au mai multe săli, dar şi individuali, am înţeles că vor să se constituie în asociaţie sau patronat. Cert este că găsim deschidere şi vrem să facem un lucru bun împreună, a declarat Toncean.

Însă această redeschidere stă sub umbra unor măsuri pe care administratorii sălilor ar trebui să le respecte. Printre aceste măsuri se află și interzicerea folosirii aparatelor de aer condiţionat.

Bineînţeles că va fi nevoie şi de respectarea unor restricţii necesare. Spre exemplu, neutilizarea aparatelor de aer condiţionat în săli, pentru că geamurile rămân închise, expectoraţiile, saliva se depune pe aparate şi nu ai timpul fizic să le dezinfectezi.

Din punctul meu de vedere, obligatoriu ar fi şi dezinfectarea tuturor aparatelor după fiecare utilizare. Chiar reprezentanţii sălilor au făcut această propunere”, a spus preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, citat de către cei de la Digi 24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Narcisa spune

    Eu sper ca se vor mentine salile deschise de sport, ca eu nu pot fara miscare. Mi-am mai luat si un smartwatch nou care-mi masoara tot ce trebuie si vreau sa vad cum functioneaza. Chiar sunt curioasa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More