Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sălile pentru jocuri de noroc luate la control

0 119

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au organizat săptămâna trecută o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul sistemelor de pază şi securitate.

Scopul acţiunii a fost verificarea respectării prevederilor Legii Nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, dar şi prevenirea oricăror incidente în incinta sălilor de exploatare a jocurilor de noroc cu achitarea premiilor pe loc, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Poliţiştii de ordine publică au verificat peste 60 de societăţi comerciale care deţin aparate de tip slot – machine, de pe raza întregului judeţ. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru neimplementarea cerinţelor minimale de securitate.

Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 36 000 de lei. Totodată, poliţiştii au dispus măsuri de remediere a deficienţelor constatate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More